Teambuildingøvelser

Nøglen til et godt program er at stille spørgsmål, der kan hjælpe teamet til at anvende deres læring tilbage på arbejdspladsen.
 
Læs mere om at stille de rigtige spørgsmål under evaluering.
 
Opvarmning, bevågenhed og sikkerhed
Alle øvelser som vi udgiver på sitet er indbefattet af at der altid som minimum er en observatør til stede. Observatørens rolle er at sikre deltagernes sikkerhed. Antallet af observatører er baseret på øvelsens indhold og deltagerantallet – husk at deltagernes sikkerhed altid er prioritet et inkl. jeres ansvar.
 
Udgangspunktet for alle øvelser er at man som ansvarlig sikrer sig at alle deltagere kan gennemføre øvelsen både fysisk og psykisk - En god planlægning og forberedelse før et program iværksættes bør altid være på plads inden næste skridt foretages.
 
Mange teambuildingøvelser er ofte fysisk baseret dvs. at deltagerne skal være fysisk aktive og bruge kroppen. Det vil derfor være en god ide at lave en eller anden form for opvarmning før øvelsen iværksættes – bemærk at opvarmningen ikke nødvendigvis skal få deltagerne til at svede, men at man forbereder den del af kroppen som skal bruges - husk at teambuildingøvelser ikke altid foregår i ødemarken, men at det også kan ske i virksomheden.
 
Teambuilding kategorier
Med udgangspunkt i vores erfaring har vi valgt at tage udgangspunkt i 5 kategorier når vi sammensætter øvelser i et program:
 
  • Icebreaker
  • Tillidsopbygning
  • Kommunikation
  • Problemløsende
  • Afsluttende

Vi vil som udgangspunkt starte med at udgive en øvelse pr. uge i hhv. ovenstående rækkefølge.

Alle kommentarer, input til nye øvelser eller lign. er altid velkomne - send dem enten til teambuilding@protrack.dk eller benytte kontaktformularen