Skip to content

Drone services

Professionel dronepilot med fokus på kvalitet, professionalisme og sikkerhed

Jeg er certificeret dronefører, niveau 1A, som er udstedt af Trafik og byggestyrelsen. Dette indebærer bl.a. at jeg er godkendt til flyvning med droner i bymæssigt område. Derudover har jeg en stor erfaring i og passion for at fotografere og filme erhvervsmæssigt med droner indenfor de gældende regler på området. Som certificeret og erfaren dronepilot er det også din garanti for, at enhver flyvning sker sikkerhedsmæssigt forsvarligt og at leverancerne leveres i en meget høj kvalitet. Jeg løser specifikke opgaver indenfor: Dronefotografering, Erhvervfotografering, miljøovervågning, Reklamefotografi, reportage, presse. events, ekspeditioner og begivenheder i og uden for Danmark. Ønsker du at se nogle eksempler på dette, så er det blot at klikke dig videre ind under menupunktet “Eksempler”. Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information eller for et konkret tilbud på din opgave.

Dronefotografering og video

Ønsker du at se en anden vinkel på tingene end de traditionelle fotografier eller videoer af f.eks. jeres virksomhed, matrikler eller produkter, så er dette også en mulighed. Dronefotografering og videooptagelser er særlig brugbare ved:
  • Erhvervsmæssige præsentationer (f.eks. virksomhedsprofiler, forskning, reklamer, film, events).
  • Events (f.eks. ved sports events, rapportage, ekspeditioner og større forsamlinger)
  • Inspektioner (f.eks. byggeri, taginspektioner, bygninger, miljø, havneinspektioner, marker, master og  overvågning)
  • Ekspeditioner og begivenheder i og uden for Danmark.
Mulighederne er mange og ønsker du at vide mere herom, så er du velkommen til at kontakte mig.

Hvad er en drone?

En drone er et ubemandet luftfartøj, dvs. et luftfartøj som ikke har en fører ombord. Droner inddeles i følgende typer:
  • Fastvinget og Svævefly
  • Helikopter og Multirotor
  • Luftskib og Ballon
  • Kombineret fastvinget og rotor
  • Speciel klasse

Må alle flyve i bymæssigt område?

Flyvning med mindre droner i bymæssigt område må kun finde sted i professionelt øjemed og skal udføres på en sådan måde, at andres liv og ejendom ikke udsættes for fare eller anden unødig ulempe, jf. lov om luftfart § 126 c, stk. 1.